!!HUOM HUOM!!
Jaloskalle on auennut ikiomat sivut, jotka ovat kuumeisesti työn alla.
 

Uudet sivut löydät TÄÄLTÄ.

Tervetuloa!

Jaloska

"Hei, olen Peikkorinteen emäntä, jonka siveltimistä ja kynistä irtoaa tuotoksia paperille mielikuvien, sekä fiiliksen mukaan." 

 

Kaikenlainen kuvittaminen, piirtäminen, sekä maalaaminen on kuulunut elämääni ihan nuoresta asti. Teini-ikäisenä kuvitin Aamulehden nuorten palstaa useamman vuoden, sekä tein myös tehtäviä tenavanurkkaan. Tämän mahdollisuus avautui, kun lähetin omatoimisesti lehteen piirtämiäni kuvia kokeeksi, ja ne kelpasivatkin sinne! Se oli upea tunne, ja siitä lähti elämän mittainen palava into piirtämiseen, jota olin harrastanut ihan pienestä pitäen. 
Aikuisiällä piirtäminen ja maalaaminen ovat kulkeneet mukana eri elämän vaiheissa. Olen kouluttautunut ammattikoulun kolmivuotiselta pukuompelijalinjalta, jossa vaatteiden suunnittelu, visualisointi, ja lopulta valmistus tuotteeksi olivat hyvää oppia käsillä tekemiseen. Suunnittelu ja ompelu ovat olleet elämässäni mukana nyt jo kaksikymmentä vuotta, vierellään vahvana graafinen ala.

Kuvittaessa sydäntäni lähellä ovat erityisesti eläimet, luonto, sekä joulu. Postikorttien kuvittaminen on mieluisinta maalaamista, mutta ihan yhtä innolla tartun vaikkapa muotokuviin lemmikeistä, tai rakennuksista. Välillä kynästä irtoaa jokin ajankohtainen pilapiirros, ja lasten kirjakin siintää suunnitelmissani.

Myös sekä runot, että mietelauseet pulppuavat värikkäästä mielestä välillä ulos sitä vauhtia, että kesken töiden täytyy kaivaa kännykkä, ja kirjoittaa ajatuksia kiivaasti ylös muistiin. Aiheina useimmiten tuppaa olemaan joko Rakkaus, tahi luonto metsineen.