Hoitajat

Kissojen hoitajana toimii tilan emäntä Kati.
 

"Olen hyvin eläinrakas ihminen, jolta löytyy laaja kokemus erilaisista eläimistä ja niiden hoidosta, jonka olen vuosien myötä hankkinut osin työssä, osin kantapään kautta. Olen oppinut löytämään juuri kullekin eläimelle toimivat ratkaisut niiden jokapäiväiseen hoitoon. Minulle on erityisen tärkeää, että eläimemme tuntevat olonsa turvalliseksi, ja että ne viihtyvät kukin saamalla lajilleen ominaista toimintaa. Sama koskee myös hoidossa olevia eläimiä, ja niiden ollessa oudossa ympäristössä, pyritäänkin rauhallisella ja ystävällisellä hoidolla takaamaan juuri se turva ja viihtyisyys."

 Ensin kissoihin tutustutaan rauhassa, kissan ehdoilla, mutta kuitenkin kissaa rohkaisten. Kun olemme tulleet tutuiksi, päästäänkin nauttimaan kotoisista puuhista;kissoja leikitetään, rapsutetaan, harjaillaan ja samalla pidetään silmällä, että kaikki on ok. Ulkoillaan joko valjaissa, tai katetussa ulkotarhassa. Lämpimien kelien salliessa sisältä ulkotarhaan vievä ovi voi olla avoinna pitkin päivää. Näin ollen vapaata tarhaulkoilua valvovan silmän alla voi halutessa sisältyä hoitojaksoon paljonkin.

Mikäli jotakin ongelmaa hoitokissan terveyden kanssa tulisi, eikä ratkaisua kokemuksellamme löydy, kissa viedään viipymättä eläinlääkärin luo. Omistajan niin halutessa myös omaeläinlääkärin luo vieminen onnistuu.

Kaiken kaikkiaan kissanne on osaavissa ja huolehtivissa käsissä Katinkamarissa vieraillessaan.

 

Omista eläimistämme löydät lisää tietoa muualta Peikkorinteen tilan sivuilta sivuilta. Tervetuloa tutustumaan!