Hoitolan tilat

Hoitolassamme on kamarit, joissa kissavieraiden olo on turvallinen ja kotoisa. Häkkiin ei tarvitse sulloutua, sillä niitä meillä ei ole. Kamarissa on aina vain yhden perheen kissa/kissat kerrallaan hoidossa per huone.

 

Katinkamarin tilat sijaitsevat koirahoitolan yläkerrassa, täysin omassa rauhassaan.

Kamareissa on mukavasti piiloja vetäytyä omaan rauhaan ottamaan nokoset, tai vaikkapa mietiskelemään ulkona nähtyjä kotieläimiä. Tilat on suunniteltu muistuttamaan mahdollisimman paljon kotia, kuitenkin muistaen pintojen ja tekstiileiden helppo puhdistaminen. Kodinomaisen tilan lisäksi vierailijan kotoa mukana tulevat tavarat ja tuttu ruoka auttavat kissaa kotiutumaan helpommin, ja tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Kuljetuskopasta saa tulla esille oman tahdin mukaan, mikäli tulijaa kovasti jännittää. Kiirettä ei ole, ja näin ollen arimmankin vierailijan kotiutuminen sujuu nopeammin, ja syöminenkin lähtee oudossa paikassa helpommin alkuun. Jo seitsemän vuoden kissahoitolakokemuksella olemme huomanneet, että häiriötön ja turvallinen uusi ympäristö otetaan mahdollisimman vähällä stressillä vastaan, kun ensikokemus on kissalle positiivinen. Kerta toisensa jälkeen luoksemme palaa tyytyväisiä ja luottavaisia kissavieraita tuttuun ympäristöön lomailemaan. Se on paras kiitos kissalta.

Ulkoilemaan Katinkamarissa pääsee joko katettuu nulkotarhaan hoitolarakennuksen yhteydessä, tai vaihtoehtoisesti omilla valjailla tutkimaan kokonaan aidattua pihapiiriä eläimineen.

 

 

Aulakamarin tunnelmaa:

Pikkukamarin tunnelmaa:

Katettu ulkotarha hoitolan yhteydessä: