Hoitajat

Kissojen hoitajana toimii ensisijaisesti Kati, sekä varahoitajana miehensä Jarkko.
 

"Olemme hyvin eläinrakkaita ihmisiä, joilta molemmilta löytyy laaja kokemus erilaisista eläimistä ja niiden hoidosta, jonka olemme vuosien myötä hankkineet osin työssä, osin kantapään kautta. Olemme oppineet löytämään juuri kullekin eläimelle toimivat ratkaisut niiden jokapäiväiseen hoitoon. Meille on erityisen tärkeää, että eläimemme tuntevat olonsa turvalliseksi, ja että ne viihtyvät kukin saamalla lajilleen ominaista toimintaa. Sama koskee myös hoidossa olevia eläimiä, ja niiden ollessa oudossa ympäristössä, pyritäänkin rauhallisella ja ystävällisellä hoidolla takaamaan juuri se turva ja viihtyisyys."

 Ensin kissoihin tutustutaan rauhassa, kissan ehdoilla, mutta kuitenkin kissaa rohkaisten. Kun olemme tulleet tutuiksi, päästäänkin nauttimaan kotoisista puuhista;kissoja leikitetään, rapsutetaan, harjaillaan ja samalla pidetään silmällä, että kaikki on ok. Ulkoillaan joko valjaissa, tai katetussa ulkotarhassa. Lämpimien kelien salliessa sisältä ulkotarhaan vievä ovi voi olla avoinna pitkin päivää. Näin ollen vapaata tarhaulkoilua valvovan silmän alla voi halutessa sisältyä hoitojaksoon paljonkin.

Mikäli jotakin ongelmaa hoitokissan terveyden kanssa tulisi, eikä ratkaisua kokemuksellamme löydy, kissa viedään viipymättä eläinlääkärin luo. Omistajan niin halutessa myös omaeläinlääkärin luo vieminen onnistuu.

Kaiken kaikkiaan kissanne on osaavissa ja huolehtivissa käsissä Katinkamarissa vieraillessaan.

 

Omista eläimistämme löydät lisää tietoa muualta Peikkorinteen tilan sivuilta sivuilta. Tervetuloa tutustumaan!