Kissahoitola Katinkamari

Katinkamarissa kissasi voi viettää leppoisan maalaisloman sillä välin, kun omistaja voi itsekin lomailla rauhallisin mielin.

Katinkamari on ollut toiminnassa jo vuodesta 2010 alkaen.Korona seisautti hoitolan toiminnan hetkellisesti, mutta touhu kissojen parissa jatkuu 11/21 alkaen!

Voit varata kissallesi hoitojakson sähköpostilla:
katinkamari@gmail.com

Puhelimeen ehdin vastailemaan vain satunnaisesti töideni lomassa, joten sähköposti on varmin tapa saada vastaus. Malttia siinäkin.
Myös tekstiviestin, tai WhatsApp-viestin voi lähettää.

Sovithan kissan tuonnista, sekä hausta aina etukäteen! 


Kissahoitolan tilat sijaitsevat tilamme vanhassa puutalossa, jossa kissoilla on käytössään omat huoneet. Alakerran huoneiden koot ovat 9 & 4 neliötä, yläkerran reilu 10 neliötä. Valjaisiin tottunut kissa voi ulkoilla kokonaan aidatussa pihapiirissä hoitajan kanssa. Pihapiirissä asuu maatilan pihapiiristä tuttuja eläimiä aitauksissaan.

Hoitojaksoon sisältyvät kuivamuona, sekä hiekat astioineen. Herkkävatsaisten, tai erikoisruokavaliolla olevien kissojen omaa ruokaa kannattaa varata mukaan. Myös märkäruoka kotoa mukaan. Kupit ym. löytyvät hoitolasta, mutta silti kannattaa varata mukaan jotain kotoa tuttua, esim. suosikkilelu, oma peti/viltti, tai vaikkapa omistajalle tuoksuva vaate.

Uusimaa/itä-uusimaa