Kotieläinpiha

Peikkorinteen kotoisa kotieläinpiha on pääasiassa avoinna kesäkautena. Olemme eläinpiha, jossa pääset lähelle eläinystäviä. Pihapiirissä käyskentelee myös osa eläimistä vapaana.

 

  Kiitokset kaikille kesäkauden 2021 asiakkaillemme!
Infoamme Facebookissa mahdollisista hajapäivistä, mitä olemme keväällä avoinna. 
Otahan seurantaasi!

Pihamaksu 7€/hlö

(alle 2v ilmaiseksi)
Maksutapoina käyvät:pankkikortti,
käteinen, sekä mobilepay. 

 

Metsäkulmantie 163
07680 ASKOLA

p.040-1244013
koirarinne@gmail.com

Kotieläintilan asukkaat odottelevat uusia ystäviä!

HUOM!! Saapuessasi Peikkorinteeseen, älä käänny asfalttitieltä (Juornaankyläntie) pois soratielle, ennen kuin näet punaisen talokyltin, jossa lukee Peikkorinne. Se soratie on Metsäkulmantie, jossa sijaitsemme numerossa 163. Kyltit tuovat perille asti.

TÄRKEÄÄ!! iphone-puhelimen sisäinen navigaattori opastaa väärälle puolelle kylää, pienen metsätien päähän. Käytäthän siis googlen navia.

Peikkorinteen kotieläinpihalla on pitkä liuta erilaisia eläimiä, joista hiukan tarkemmin valikossa olevasta eläimet-sivulta.
Pihapiirissä on mukava viettää leppoisa retkipäivä omia eväitä syöden.
Tilalta löytyy myös pieni pop-up kahvila, jonka yhteydessä on myytävänä mm.pikku purtavaa & juotavaa, Peikkorinteessä tehtyjä käsitöitä ja emännän maalaamia kortteja, sekä muutaman muun käsityöläisen tuotteita.

Uusimaa / itä-uusimaa / Porvoo

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Aktiivisilla sivuillamme Facebookissa (klikkaa kuvaa) voit seurata ajankohtaisia kuulumisia, kuvia, sekä videoita.