Voimakivirannekorut

Kivisiruista valmistetut voimakivirannekorut, joissa kaksinkertainen ohut kuminauha.

Voimakivistä valmistetut rannekorut ovat tyylikäs tapa kantaa omaa onnenkiveä koko päivä mukanaan.
Kivisiruista tehdyt korut ovat kevyet kädessä, ja sopivat siroutensa vuoksi myös muiden korujen kaveriksi. Ne tuovat päivääsi iloa, väriä, ja voimaa!
Omansa voi valita joko lempikiven, värin, tai fiiliksen mukaan.
Korun ympärysmitta noin 21cm, josta venyy kuminauhasta johtuen.
Voit tilata niitä joko tilauslomakkeen kautta, tai piipahtamalla putiikilla Porvoossa.

Chakrakivi-rannekorussa on seitsemän eri kivilajia, jokaiselle chakralle omansa. Violetti ametisti, keltainen sitriini, punainen jaspis, kirkas vuorikristalli, oranssi karneoli, sininen sodaliitti, sekä vihreä aventuriini.

HINTA 9,50€

Punainen jaspis on maadoittava, sekä rauhoittava kivi. Se tukee jälleensyntymisen, sekä uuden alun ajatusta. Juurichakra.

HINTA 9,50€

Kauniin violetti ametisti on rauhoittava, puhdistava, sekä myönteisesti temepramenttiin vaikuttava kivi.
Lievittää surua, sekä koti-ikävää. Suojeleva kivi, joka vahvistaa henkisyyttä. Otsachakra.

HINTA 9,50€

Vihreä aventuriini on onnen, sekä sydäntervyden kivi, joka tukee henkistä ja fyysistä hyvää oloa. Se auttaa pääseemäänmyös irti murheista. Sydänchakra.

HINTA 9,50€

Tiikerinsilmä  on itseluottamuksen, sekä rohkeuden kivi. Se antaa voimaa elämän vastoinkäymisiin. Karkoittaa huolen, sekä masennuksen. Kannustaa uusiin alkuihin.

HINTA 9,50€

Lapis lazuli on kolmannen silmän kivi. Vahvistaa henkisiä kykyjä, sekä luontaisia lahjoja ja taitoja. Auttaa rentoutumaan.

HINTA 9,50€

Oranssin eri väreissä hehkuva karneoli on elinvoiman, intohimon, sekä rohkeuden kivi. Karkottaa viha, surun, kateuden, sekä mustasukkaisuuden. Tasapainottaa tunne-elämää. Sakraalichakra.

HINTA 9,50€

Unakiitti on sisäisen voiman kivi, joka on läheisessä yhteydessä luontoäidin kanssa. Auuttaa suojelemaan henkilökohtaista voimaa, sekä omia rajoja. Niin kutsuttu peikkokivi.

HINTA 9,50€

Hempeän vaaleanpunainen ruusukvartsi on sisäisen rakkauden herättäjä. Rakkauden ja romantiikan kivi, joka opettaa anteeksiantoa, sekä lohduttaa rakkauden asioissa.

HINTA 9,50€

Tummanvihreä malakiitti on itsensä, sekä muiden hyväksymisen kivi, joka avaa energiatukoksia. Se on muutoksen kivi, ollen kehon ja mielen lempeä hoitaja.

HINTA 9,50€

Mustanpuhuva obsidiaani imee itseensä tehokkaasti negatiivisen energian. Muuntumisen kivi, joka suojelee, maadoittaa, ja puhdistaa kantajaansa.

HINTA 9,50€

Savukvartsi selkeyttää, ja kirkastaa ajatuksia. Se suojelee ja maadoittaa kantajansa. Kivi vahvistaa yhteyttä, sekä luottamusta valomaailmaan.

HINTA 9,50€